Boka hotell i Malmö - Hotellet.se 
boka hotell på Hotellet.se

Boka hotell i Malmö

Sök hotell

Incheckning

Utcheckning

Besöker man Sveriges tredje största stad och stannar över natten letar man säkerligen efter något hotell i närheten. Med tanke på att Malmö är relativt stort så finns det såklart också en hel del hotell att välja mellan. Alla är dock inte så säkra på vilket hotell som är bra att välja om man väljer att åka till Skånes största stad. Därför vill vi göra valet av hotell lite enklare genom att noggrant ha utsett 3 hotell vi rekommenderar för din vistelse i Malmö, oavsett anledning.

Grand Hotel Garden

Av de lite finare hotellen i Malmö hör Grand Hotel Garden till. Med kort gångavstånd från Stortorget, gratis Internet, gym, bastu och kabeltv. Det som utmärker Grand Hotel Garden, och som också har varit tongivande i namnvalet för hotellet, är hotellets utsökta trädgård där man kan koppla av efter en lång dag i en konferens eller på stan.

Till bokningen >>

The More Hotel

Trots att The More Hotel är byggt i en gammal chokladfabrik från 1800-talet så är rummen på hotellet toppmoderna. De flesta rum är faktiskt mer lägenheter än rum i och med att de också har kök, vilket gör det möjligt att själv laga mat om man så önskar. Att bo på The More Hotel innebär alltså att du kan göra mer än att bara ha någonstans att sova. Det finns också tillgång till andra praktiska faciliteter där bland annat tvätt ingår.

Till bokningen >>

Hotel Astoria

400 meter från Malmös centralstation hittar vi Hotel Astoria som befinner sig i en byggnad från 1930-talet. Trots detta är även detta hotell hypermodernt, där det bland annat ingår en LCD-tv i varje rum. Gratis Internet är också en självklarhet för Hotel Astorias gäster. Som om inte det vore nog med allt detta bjuds också gästerna på frukt och fika under hela dagen, allt detta helt kostnadsfritt.

Till bokningen >>

När du behöver boka hotellrum i Malmö har du kommit till rätt sida. Vi låter dig jämföra alla hotell i Malmö så att du kan hitta det hotell som passar dig bäst.

MerVälkommen till Hotellet.se©2017 Hotellet.se | Kontakt | Cookies | Sitemap