Hotel Gyllene Uttern

Här hittar du mer information om det 3-stjärniga hotellet Hotel Gyllene Uttern i Gränna. Du kan även läsa recensioner om Hotel Gyllene Uttern skrivna av användare direkt på vår sajt.

Adress till Hotel Gyllene Uttern

Hotel Gyllene Uttern

Gränna

563 92 Gränna

Användarbetyg för Hotel Gyllene Uttern

Hotel Gyllene Uttern har fått totalt 1 användarbetyg med medelvärdet 1 tummar upp.

👍 ⚪ ⚪ ⚪ ⚪ 

Om du också vill lämna betyg på Hotel Gyllene Uttern så hittar du formulär för detta alldeles här nedanför.

Mer information från hotellet

Beläget i Gränna i regionen Jönköpings län, 18 km från Jönköping, Hotel Gyllene Uttern erbjuder en solterrass och bastu.
Boka

Lämna betyg och skriv en recension av Hotel Gyllene Uttern

👍 👍 👍 ⚪ ⚪ 

Karta och hotell i närheten

Booking.com

Betyg och recensioner av Hotel Gyllene Uttern

#1   Kerstin Gustafsson   lördag 11 september 2021 kl. 10:42  
👍 ⚪ ⚪ ⚪ ⚪ 
Besökte gyllene uttern den 879

Tänket beställa smörgås i kaffe stugan. Då jag måste begränsa mitt intag av kött eller skaldjur på grund av sjukdom erbjöds det en "fralla " med ost. Frågade efter en grov bulle men det enda som fanns var en bulle man nog köpt på " macken " med så lite ost i så det knappt syntes.
Gick därför till restaurangen och bestämde mig för dagens lunch bestående av dillstuvad potatis med insterband som jag bara hade tänkt äta ett par tuggor av. Däremot såg jag fram mot den dillstuvade potatisen. När rätten kom in bestod den av ett mycket lite insterband , som för mig var mer än nog ,
och några hela potatisar med en senapssås över, ingen dill över huvud taget. denna hade kocken glömt att lägga på Erbjöds att få en ny tallrik , men om man skall laga dillstuvad potatis skall det inte serveras som helapotatisar med dill som läggs ovanpå. Potatisen skall kokas i mjölk och dillen skall koka med ett tag och inte läggas ovanpå en sås som dessutom innehöll senap. Det är bara att läsa i vilken kokbok som helst.
det kändes som om man hade haft kokt potatis över samt en gammal senapssås som man blandat i en ny bechamelsås.Jag meddelade att jag går och tänker inte betala vilket också skedde. Kocken behöver kanske läsa på lite, Kommer inte att rekommendera Gyllene uttern till någon m v h Kerstin Gustafsson