TanumStrand

Här hittar du mer information om det 3-stjärniga hotellet TanumStrand i Grebbestad. Du kan även läsa recensioner om TanumStrand skrivna av användare direkt på vår sajt.

Adress till TanumStrand

TanumStrand

Tanumstrand

457 95 Grebbestad

Användarbetyg för TanumStrand

TanumStrand har fått totalt 1 användarbetyg med medelvärdet 1 tummar upp.

👍 ⚪ ⚪ ⚪ ⚪ 

Om du också vill lämna betyg på TanumStrand så hittar du formulär för detta alldeles här nedanför.

Mer information från hotellet

Med kostnadsfri Wi-fi, en restaurang och en utomhuspool, TanumStrand och erbjuder boende i Grebbestad, bara 19 km från Strömstad.
Boka

Lämna betyg och skriv en recension av TanumStrand

👍 👍 👍 ⚪ ⚪ 

Karta och hotell i närheten

Booking.com

Betyg och recensioner av TanumStrand

#1   Britt-Marie    lördag 18 september 2021 kl. 03:57  
👍 ⚪ ⚪ ⚪ ⚪ 
Ringer hotellet för att boka två rum. Blir genast ombedd att göra det själv på hemsidan. Då vi hade några parametrar att ta hänsyn till ville vi ändå ha hjälp för att allt skulle bli rätt. Motvilligt fick vi hjälpen och en extra kostnad på 300kr. Bekräftelsen skulle skickas till makens Mail. Detta fungerade inte. Något Mail kom inte. Kvinnan i receptionen sa sig vara tvungen kontakta IT avdelningen. Flera olika mailadresser provades utan resultat. Tog en förmiddag, 5 telefonsamtal och mycket strul innan vi tillslut fick den med kravet att betala inom 2 dagar.
Dagen innan avresa får vi nytt Mail som säger att om vi inte betalat så skulle vi följa länken! Kravet då vi beställde var betalning inom två dagar!! Har inte hotellet koll på detta??
När vi väl kommer till hotellet får man leta efter vart receptionen är, ingen skyltning.
Rummen vi får är iskalla, elementen styrs centralt och det är inte påslaget. Ena rummet saknar fjärrkontroll till tv, glödlampor är trasiga, handtaget till balkongen sitter i en skruv så det går inte att stänga. Ingen städning utförs av rummet om man inte skriver en lapp om det. (Information som vi fick innan hemresan). Ingen tillgång till Spa . Ingen info angående det heller då vi bokade.
Försökte få reda på meny och priser till restaurangen. Då informeras vi om att det fanns en app som vi kunde skaffa för att få reda på det. (Billigaste var en lasagne för 199kr).
Dagen för utcheckning ramlar det in fyra stycken sms i rad med uppmaning att checka ut. Hur många rum är vi bokade på ??
För det priset ( 2245 kr/natt) för rummen borde vi inte ha behövt besvärats av något av allt detta strul.
Kommer inte att rekommendera detta hotell till någon.