Best Western Plus Grand Hotel Halmstad

Här hittar du mer information om det 4-stjärniga hotellet Best Western Plus Grand Hotel Halmstad i Halmstad. Du kan även läsa recensioner om Best Western Plus Grand Hotel Halmstad skrivna av användare direkt på vår sajt.

Adress till Best Western Plus Grand Hotel Halmstad

Best Western Plus Grand Hotel Halmstad

Stationsgatan 44

30245 Halmstad

Användarbetyg för Best Western Plus Grand Hotel Halmstad

Det finns tyvärr inte några recensioner eller betyg för Best Western Plus Grand Hotel Halmstad ännu, du kanske kan skriva en recension eller lämna ett betyg? 😃

Mer information från hotellet

Alla svenska städer över en viss storlek ska bara ha ett eget Grand Hotel. Halmstad är inget undantag. Vid järnvägsstationen i Halmstad, i en byggnad uppförd under tidigt 1900-tal, ligger ett av de bästa hotellen i Halmstad. De 108 hotellrummen är rikt utrustade med bekvämligheter. Vattenkokare, gratis trådlös uppkoppling till Internet och platt-TV med kostnadsfria filmkanaler är standard. Rummen är fräscht inredda i modern skandinavisk stil. I restaurangen kan man njuta av högklassig mat, med fokus på läckerheter från havet.

Med härligt terrass och en bastu, Best Western Plus Grand Hotel i Halmstad som ligger i Halmstad och i region Halland, bara 21 km från Falkenberg.

Boka

Lämna betyg och skriv en recension av Best Western Plus Grand Hotel Halmstad

👍 👍 👍 ⚪ ⚪ 

Karta och hotell i närheten

Booking.com

Betyg och recensioner av Best Western Plus Grand Hotel Halmstad

Det finns inte några recensioner ännu, du kanske kan skriva en? 😃