First Hotel Jönköping

Här hittar du mer information om det 4-stjärniga hotellet First Hotel Jönköping i Jönköping. Du kan även läsa recensioner om First Hotel Jönköping skrivna av användare direkt på vår sajt.

Adress till First Hotel Jönköping

First Hotel Jönköping

Ryhovsgatan 3

550 12 Jönköping

Användarbetyg för First Hotel Jönköping

First Hotel Jönköping har fått totalt 1 användarbetyg med medelvärdet 2 tummar upp.

👍 👍 ⚪ ⚪ ⚪ 

Om du också vill lämna betyg på First Hotel Jönköping så hittar du formulär för detta alldeles här nedanför.

Mer information från hotellet

Visar upp en terrass och en bastu, First Hotel Jönköping ligger i Jönköping, bara 21 km från Gränna. Gästerna kan njuta av hotellets bar.
Boka

Lämna betyg och skriv en recension av First Hotel Jönköping

👍 👍 👍 ⚪ ⚪ 

Karta och hotell i närheten

Booking.com

Betyg och recensioner av First Hotel Jönköping

#1   Cillahb   fredag 30 oktober 2020 kl. 14:00  
👍 👍 ⚪ ⚪ ⚪ 
Asså, sängarna är ett (plågsamt) skämt!
Jag övernattade två nätter (okt 20) i ett familjerum med 2 väggsängar tillsammans med mina tonårsdöttrar. Att påstå att väggsängarna var hårda vore en underdrift. Sängen är dessutom monterad 1dm(!) ovanför golvet. Inte ens min ”flugviktare” till dotter kunde få nån vettig sömn i dessa stenhårda sängar. I rummet fanns även en 140cm bred säng, även denna var hård, även om den kändes som dunbolster i jämförelse. I duschen fanns svart smuts (mögel?) Frukosten var väldigt enkel och trist. Intrycket kändes hafsigt och ”utplockat”, dessutom verkade kökspersonalen oerhört trött och uttråkad.
Jag förstår att utbudet är begränsat av Corona, men då kan man väl åtminstone bjuda på lite frukt?! (Och kanske små smörpaket, istället för en kladdig, gemensam bunke) Det positiva jag har att säga om hotellet är att det var billigt, och att parkeringen var gratis. Personalen i receptionen var mycket trevliga och hjälpsamma, och det fanns en bensinstation/kiosk i samma byggnad. Man brukar säga att man får vad man betalar för, och ja, jag önskar att jag hade betalt mer och kunnat sova gott!