Hotel Astoria

Här hittar du mer information om det 3-stjärniga hotellet Hotel Astoria i Malmö. Du kan även läsa recensioner om Hotel Astoria skrivna av användare direkt på vår sajt.

Adress till Hotel Astoria

Hotel Astoria

Gråbrödersgatan 7, Norr

211 21 Malmö

Användarbetyg för Hotel Astoria

Det finns tyvärr inte några recensioner eller betyg för Hotel Astoria ännu, du kanske kan skriva en recension eller lämna ett betyg? 😃

Mer information från hotellet

Hotel Astoria

400 meter från Malmös centralstation hittar vi Hotel Astoria som befinner sig i en Art Nouveau-byggnad från 1930-talet. Trots detta är även detta hotell hypermodernt, där det bland annat ingår en LCD-tv i varje rum. Gratis Internet är också en självklarhet för Hotel Astorias gäster. Som om inte det vore nog med allt detta bjuds också gästerna på frukt och fika under hela dagen, allt detta helt kostnadsfritt.

Namnet Hotel Astoria för tankarna till ett mycket dyrt och exklusivt hotell, men Hotel Astoria i Malmö är ett prisvärt, för att inte säga billigt hotell, med god standard. Hotellet, som har tre stjärnor enligt den traditionella hotellskalan, är inrymt i en vacker byggnad i jugendstil cirka fem minuters promenad från Malmö Centralstation och ungefär lika långt från Stortorget. Hotellet har ingen egen restaurang, men det är bara en stenkast till några av Malmös bästa restauranger.

För dig som vill veta mer om saker att göra i Malmö rekommenderas ett besök till stadens turistbyrå.
Boka

Lämna betyg och skriv en recension av Hotel Astoria

👍 👍 👍 ⚪ ⚪ 

Karta och hotell i närheten

Booking.com

Betyg och recensioner av Hotel Astoria

Det finns inte några recensioner ännu, du kanske kan skriva en? 😃