Rex Petit

Här hittar du mer information om det 3-stjärniga hotellet Rex Petit i Stockholm. Du kan även läsa recensioner om Rex Petit skrivna av användare direkt på vår sajt.

Adress till Rex Petit

Rex Petit

Luntmakargatan 73, Vasastan

11351 Stockholm

Användarbetyg för Rex Petit

Det finns tyvärr inte några recensioner eller betyg för Rex Petit ännu, du kanske kan skriva en recension eller lämna ett betyg? 😃

Mer information från hotellet

Rex Petit Hotell i Stockholm Rex Petit är ett spännande hotell som ligger inhyst i en vacker byggnad från 1800-talet. Rummen är små och saknar fönster, men bekvämligheten är det inget fel på. Varje rum har platt-TV och riktigt snabb anslutning till Internet. I lobbyn kan man ta sig en kopp kaffe eller té när som helst på dygnet. Dessutom är frukostbuffén oklanderlig. Rex Petit ligger i Stockholm, 0.9 km från Kungliga Dramatiska Teatern i Stockholm och 0.8 km från Stockholm Tourist Center. Om man kan tänka sig att bo trångt är Rex Petit ett utmärkt budgetval. Rex Petit ligger vackert på en lugn gata i Vasastan, bara fem minuters promenad från Stockholms nöjes- och shoppinggator. När man tar in på Rex Petit övernattar man i dubbelrum där den ena sängen är placerad ovanför den andra. Rummen är nämligen ganska små och kompakta. Kompletta badrum finns i nästan alla rum. Frukost ingår i priset och alla rum är utrustade med trådlöst internet och platt-TV.
Boka

Lämna betyg och skriv en recension av Rex Petit

👍 👍 👍 ⚪ ⚪ 

Karta och hotell i närheten

Booking.com

Betyg och recensioner av Rex Petit

Det finns inte några recensioner ännu, du kanske kan skriva en? 😃