STF Rygerfjord Hotel & Hostel

Här hittar du mer information om det 1-stjärniga hotellet STF Rygerfjord Hotel & Hostel i Stockholm. Du kan även läsa recensioner om STF Rygerfjord Hotel & Hostel skrivna av användare direkt på vår sajt.

Adress till STF Rygerfjord Hotel & Hostel

STF Rygerfjord Hotel & Hostel

Södermälarstrand, Kajplats 12-14

118 25 Stockholm

Användarbetyg för STF Rygerfjord Hotel & Hostel

Det finns tyvärr inte några recensioner eller betyg för STF Rygerfjord Hotel & Hostel ännu, du kanske kan skriva en recension eller lämna ett betyg? 😃

Mer information från hotellet

STF Rygerfjord Hotel & Hostel är beläget i Stockholm. Rygerfjord är ett hotell och vandrarhem som ligger inhyst i en vacker gammal båt som ligger för ankar vid Söder Mälarstrand. Letar man efter riktigt billiga hotell i Stockholm är Rygerfjord Hotell ett givet alternativ. Här finns såväl vandrarhemsrum som rum av enklare hotellstandard. Något man absolut inte behöver göra avkall på är utsikten. De flesta rum har en vacker utsikt över Mälaren och Stockholm.

Vill du ha ett lite annorlunda sätt att bo på rekommenderar vi Rygerfjords Vandrarhem. Detta vandrarhem är nämligen byggt av en båt som ligger i Stockholms hamn. Rummen är gamla hytter från båten som är nyrenoverade och ytterst fräscha. Hotellet är mycket prisvärt då det både ligger relativt centralt och nära till både Slussen och Gamla Stan. Utöver allt detta får du även gratis WiFi dygnet runt om du väljer att checka in på Rygerfjords Vandrarhem.

Boka

Lämna betyg och skriv en recension av STF Rygerfjord Hotel & Hostel

👍 👍 👍 ⚪ ⚪ 

Karta och hotell i närheten

Booking.com

Betyg och recensioner av STF Rygerfjord Hotel & Hostel

Det finns inte några recensioner ännu, du kanske kan skriva en? 😃